inschrijven

Nieuwe Polder

inschrijven

Inschrijfperiode gesloten

We hebben we een groot aantal inschrijvingen mogen ontvangen, hartelijk dank voor de interesse! Vanaf de start verkoop op 22 december 2022 is er een inschrijfperiode gehouden van 3 weken, tot de sluitingsdatum 16 januari 2023. Op basis van loting zullen de desbetreffende kandidaten op de hoogte worden gebracht. Ze worden uitgenodigd voor een afspraak. Vanaf 23 januari kun je gebeld worden door de makelaar. Over de posities zullen geen mededelingen gedaan worden. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Toewijzing

De woningen worden in eerste instantie onder deze belangstellenden toegewezen en er wordt een reservelijst opgemaakt met de overige ingeschreven kandidaten. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Heb jij je ingeschreven tijdens de inschrijfperiode? Dan verneem je zo spoedig mogelijk (na 23 januari 2023) of je een woning toegewezen hebt gekregen.

Te laat met inschrijven en toch belangstelling?

Het kan natuurlijk zijn dat er na de toewijzing nog woningen beschikbaar zijn of dat er woningen beschikbaar komen ná de verkoopgesprekken. Hiernaast tref je het inschrijfformulier aan. Je kunt je middels dit formulier, ook ná de inschrijfperiode, nog inschrijven op jouw favoriete woning(en). Je komt dan op een reservelijst, en zodra we een woning aan je kunnen toewijzen neemt een van de makelaars contact met je op.

SPELREGELS

• De inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Dit houdt in dat uitsluitend de op dit formulier vermelde aanvrager(s) op het opgegeven woonadres voor het / de voorkeursnummer(s) in aanmerking kan / kunnen komen.

• Inschrijfformulieren ingeleverd op een andere locatie dan op Havikskruid 15, 3892 AA  Zeewolde én niet zijn binnengekomen
tijdens de inschrijfperiode worden niet meegenomen bij de toewijzing.

• Per koppel/echtpaar mag er slechts één formulier worden ingeleverd. (Echt)paren die samen een nieuw te bouwen woning willen kopen dienen het formulier dan ook samen in te vullen. Dubbele formulieren zullen worden verwijderd.

• De koop- en aannemingsovereenkomst wordt uitsluitend op naam gesteld van de aanvrager zoals vermeld op dit
inschrijfformulier. Inschrijvingen zijn niet overdraagbaar.

• In verband met de wet AVG maken wij u er op attent dat uw gegevens in een automatiseringsbestand worden opgenomen
en uitsluitend ter beschikking worden gesteld aan de bij dit project betrokken partijen, zoals de ondernemer, financieel adviseur, notaris en de makelaar.

• Deze inschrijving is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Gunning is voorbehouden aan de
verkoper.

FINANCIËLE CHECK

Bij het toewijzen van de bouwnummers waarbij er meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer zijn, wordt er gekeken of een kandidaat een financiële check heeft laten doen. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen of aantoont dat je met eigen middelen kunt betalen. Je kunt ons dit laten weten door een document van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker toe te voegen aan je inschrijfformulier.

Wil je precies weten hoe wij met jouw gegevens omgaan? Klik op de button voor het privacybeleid:

Stappenplan

inschrijven

Hoe kan ik mij online inschrijven voor een woning?

1:
Schrijf je in via het aanmeldformulier hieronder.

2:
Vul alle gegevens (de velden met een * zijn verplicht!) in en onderteken het inschrijfformulier digitaal om de aanmelding te voltooien door op verzenden te klikken.

3:
Je kunt jouw voorkeur voor de woningen in volgorde van prioriteit kenbaar maken. Wij nemen aan dat je voor de bouwnummers die je niet invult géén belangstelling hebt.

Na het verzenden van dit inschrijfformulier ontvang je een standaard mail (autoreply) ter bevestiging van de ontvangst van jouw aanmeldformulier.

 

  Inschrijfformulier

  NAW gegevens inschrijver 1

  Koop je samen?

  NAW gegevens inschrijver 2

  Algemene informatie

  Koopwoning

  Indien ja: wens je een vrijblijvende waardebepaling huidige woning

  Om in aanmerking te komen voor een woning is het handig om een hypotheekverklaring bij te voegen zodat we direct inzicht hebben in de financiële situatie, hetgeen de toewijzing vergemakkelijkt.

  Hypotheekverklaring:

  De hypotheek verklaring kun je naar de makelaar mailen. Het mailadres is: nieuwbouw@henfmakelaardij.nl

  Bouwnummers

  Je kunt jouw voorkeur voor de woningen in volgorde van prioriteit kenbaar maken. Wij nemen aan dat je voor de bouwnummers die je niet invult géén belangstelling hebt.

  Voorkeur 1:

  Voorkeur 2:

  Voorkeur 3:

  Voorkeur 4:

  VERZENDEN FORMULIER
  Het kan zijn dat het niet is gelukt om het formulier te verzenden. Dan raden wij je aan bij de makelaar een inschrijfformulier op te halen en in te vullen. 

  Het adres is:
  Haanen & Ferneij Makelaardij
  Havikskruid 15
  3892 AA Zeewolde

  T: 036 – 523 49 77
  E: info@henfmakelaardij.nl
  www.henfmakelaardij.nl

  Of je kunt het formulier hier downloaden en ingevuld mailen naar de makelaar.

  Compare listings

  Vergelijken